Over mij

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Hallo, ik ben Marlou Gootzen.

Over mij

 Ten eerste trotse mama van twee zonen, Max & Jasper. Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeute sinds 1999. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. De eerste opleiding in de bekkenfysiotherapie volgde ik in 2015 in Duitsland. Ik ben altijd werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken voor fysiotherapie en het laatste jaar in twee bekkencentra.

In 2021 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de Bekkenfysiotherapie, Avans+ te Breda. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister KRF-NL en bij de beroepsvereniging NVFB. Om in het kwaliteitsregister vermeld te blijven dient de bekkenfysiotherapeute jaarlijks aan een aantal criteria te voldoen, waaronder het volgen van bij- en nascholing om een bepaald aantal punten te behalen.

Als kind was het mijn droom om kinderarts te worden. Die droom is niet helemaal uitgekomen, maar gaf wel de doorslag om de Kinderbekkenfysiotherapie opleiding te volgen. Deze heb ik in juni 2022 afgerond aan het SOMT te Amersfoort.
 
Na het vergaren van alle werkervaring, cursussen, opleidingen en levenservaring is het nu tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Mijn eigen praktijk; Bekkenfysio-Marlou.

Mijn grootste drijfveer is het leveren van kwalitatief goede zorg met als doel de kwaliteit van leven van jong tot oud te verbeteren.

Ik ben positief ingesteld, empathisch, sportief, eerlijk, motiverend en denk altijd in mogelijkheden.